Archive for �’

Блогот не е мртов

Блоговите добиват на квалитет. Сподели линк до блог кој си го открил оваа година а кој залужува внимание.

Read article

[најава] The World Blog­ging Forum 2010

Темата на конференцијата е иднината на дигиталните медиуми: како социјалните медиуми ќе го обликуваат светот во кој живееме во следните 10 годни?

Read article

[Webit] Ако се рекламирате офлајн, повеќе од потребно е да бидете присутни онлајн

Вториот ден од конференцијата искрено не ги оправда очекувањата кои ги создадов по добро поминатиот прв ден и по насловите на презентациите кои требаше да ги…

Read article

[Webit] Иднината на огласувањето е онлајн видеото?

После вториот панел на Webit 2010 каде што беа претставени потенцијалите на маркетингот преку мобилни телефони следуваа две чисто комерцијално презентации, за кои презентерите не се…

Read article

Авторите на комуникации.нет на Webit

Дополнето: на дното на овој пост може да ги најдете досега објавените блог постови Дел од тимот на комуникации.нет, Наталија Трајчевска и Мите Кузевски, ќе присуствува…

Read article

Кој тоа нас не информира на интернет?

Дали има потреба да се објавува импресум, и како таа одлука влијае на твојата доверба кон медиумот?

Read article

За јавниот сервис

Во рамки на серијата постови од мојот магистерски труд, за второто продолжение се обидов да издвојам неколку сегменти кои се осврнуваат на работата на јавниот телевизиски…

Read article

Отворање на твитерскиот свет

Постов ќе испадне најава на неколку фини работи :).

Read article

Најзастапени области во ТВ вестите

Според најавеното, во неколку „продолженија“ ќе се обидам да пренесам некои од поинтересните резултати добиени од моето истражување како дел од магистерскиот труд на тема „Разлики…

Read article