Category Events

Два дена после AllWeb

Горди сме на сите кои застанаа на сцена и на сите кои беа дел од настнот надвор од неа. Она што особено ме е напредок во организацијата на самиот ...

Два дена до AllWeb

Во петок ќе се случи втората по ред Allweb конференција. По многу нешта подобра од минатогодишната, но тоа допрва ќе треба да се докаже.

Одличен Social Media Day – Macedonia II

Втор пат по ред, со одлично друштво од луѓе со заеднички интереси и страсти. Social Media Day во Македонија по втор пат успешен и забавен.

Social Media Day, 30 јуни, Велес

Датум: 30 јуни 2013 (недела). Време: 12 часот. Место: Мотел, Велес (до Хотел Романтик) . Пополни ја формата и се гледаме на Social Media Day во Велес.

Најава: Social Media Day Macedonia

Датумот го имаме, 30 јуни, локацијата и програмата ја бираме сите заедно. Вашата прва задача е да изберете во кој град ќе се собереме.

Digital Day по трет пат во Белград

Темата за оваа година е огласување во мултискрин ера. Настанот ветува големи светски имиња, експерти во областа на дигиталното огласување.

AllWeb – Прва интернет маркетинг и oнлaјн ПР конференција

Искуства, примери, практики, дискусии и нешто малку теории за улогата и состојбата на интернет маркетингот и онлајн ПР, на 23 ноември, 9 часот, ...

Некој збор за Digital Day

Вакви настани се одраз на развојот на пазарот и растот на една нова индустрија. Ако направиме паралела и констатираме дека кај нас нема настан - ...

LeWeb11 преглед на третиот ден

Последното од видеата снимени некаде низ улиците на Париз. Зборувам за третиот, и последен ден на овогодинешниот Le Web. Погледнете го краткиот ...

LeWeb11 преглед на вториот ден

Погледнете го краткиот осврт на вториот ден на Le Web. Малку преглед на презентaции, малку доживувања и многу добри совети. Имавме супер искуство ...

Buddy Media на тема оптимизација на Facebook News Feed

Еден од ретките долови на LeWeb за кој нема видео стрим во живо на интернет се работилниците. Вчера зборував малку за нив, еве денес со ...

LeWeb11 преглед на првиот ден

Прегледот на првиот ден го направив во видео снимано некаде горе на Монмартр, малку е темна снимката но се слуша ОК. На самото видео ќе видите ...