Category Events

Foursquare Super Swarm Фестивал 2011

На 26.11.2011 од 13:00 до 16:00 часот во ТЦ Рамстор се организира фестивал за отклучување на Super Swarm беџот. Дојдете, чекирајте се и добијте ...

Webfest.me преглед на вториот ден

Помина повеќе време одколку што планирав за да го напишам и вториот пост за Webfest.me но сега ми се чини дека и нe испадна така лошо затоа што ...

Webfest.me – преглед на првиот ден

Webfest.me се одржа во Будва, поточно во Бечичи во ексклузивниот хотел Splendid. Атмосферата беше одлична, хотелот е на плажа со одлична #тераса ...

Webit 2011: Поголем и пофукусиран со 7 паралелни теми и саем

Од  26-27 октомври, Webit Congress 2011 кој се оддржува во Софија ќе биде домаќин на стотина истакнати професионалци и влијателни лидери кои ќе ...