Category Games

ФОРУМ +

По подолгата пауза, можеби заслужена, можеби не, Форум се враќа на интернет. Пред неколку дена реков дека нема да ставам линк до www.forum.com.mk ...

Краткорочно решение

Дали сте се запрашале во последно време зошто под рака не ви доаѓаат последните броеви на ТЕА Модрна, туку на ЛаНова Одговорот е премногу ...

Teens read newspapers

54% of teens (ages 12-17) spend one or more hours reading a newspaper in a given week, according to a study by Teenage Research Unlimited for the ...

Top 10 Reasons for Reading a Newspaper

Кон крајот на Октомври на овој блог имаше листа на 10 причини зошто да читате вести на интернет. Доколку не сте ги прочитале сторето го тоа сега ...

Online во принт

Yeah!!! Не е сефте, ама не е ни којзнае колку чест случај. Содржина оригинално објавена во некој online форма подоцна да се издаде во печатен ...

Претскажување на иднината

Цената на дневните весници во Македонија се смени. Се разбира се покачи. Овој потег се очекуваше долго. Навистина кога ќе се спореди со порастот ...

Конференција

Деновиве во Сеул се одржува дванаесеттата конференција на светското здружение на уредници. Голем број на расправи веќе се започнати, дел се ...