Category Journalism

Mобинг

Името на Ивана Делиќ Јанковиќ, новинарка од Јагодина, Србија, би требало да се запомни. Се работи за новинарка која храбро се одлучила да не трпи ...

Катче за добри вести

Од неодамна на сајтот на „Блиц“ има посебно катче за добри и позитивни вести, веројатно како реакција на (пре)доминантото присуство на црни ...