Category Journalism

САД: Тиражот на печатените весници опаѓа

Според истражување спроведено на територијата на САД, тиражот на печатените весници опаѓа континуирано, пред сè заради порастот на употребата на ...

Дојче Веле Академија

(12.02.2007 Дојче Веле) Ако се тече според планот на интендантот на Дојче Веле Ерик Бетерман тогаш наскоро студенти од странство ќе може да ...