Category Комкаст

Комуникации.нет подкаст #15

Зборувавме за BlogOpen, за Google+ (во меѓувреме Мите доби пристап) socijalnimediumi.com и прокоментиравме неколку актиелни вести.

Комуникации.нет подкаст #14 – #finderolo #tripbox

Во оваа епизода малку прокоментиравме за Google+ и многу муабет напрвивме со напите гости Стив и Даниел. Стив беше претставник на тимот кој ...

Комуникации.нет подкаст – Епизода 06

Дарко во Будимпешта, Сеад беше зафатен со подготвување на презентација, па така јас повторно мораше сам да го снимам новиот подкаст. Последен пат ...