Category Комкаст

#комкаст 31 – Facebook Memology, Twitter трендови и акцискиот план на ЗНМ и МИМ

Четирнаесеттиот подкаст од втората сезона на „Комуникации“ заради зафатеност на двоецот Булдиоски-Кузевски, помина во целосна доминација на ...

#комкаст 27 – Mobile Moday, Google+ Pages, Е-отпад

Во сенката на првиот локален tweetup (#ТвитерАјвар) поддржан/организиран од компанија, вчера вечер премиерно на РадиоМОФ одеше, во снимана ...

#комкаст 14 – #finderolo #tripbox

Во оваа епизода малку прокоментиравме за Google+ и многу муабет напрвивме со напите гости Стив и Даниел. Стив беше претставник на тимот кој ...

#комкаст 13 – Startup Weekend Skopje

Во оваа епизода, како што најавивме зборуваме со Марија од ПСМ Фондација за претстојниот, прв во Македонија и потесниов регион Startup Weekend.