Category Marketing

Брендови, видео му е мајката…

ContentedLondon објави видео видео инфографика која ги прикажува податоците поврзани со видео содржината на брендовите и интеракција со истите.

Селфи – креирање на својот лик и идентитет пред другите

Се вгради во нашата современа (дигитална) култура и веројатно нема намера да замине. Еве краток осврт и доволно линкови на темата.

LeWeb 2013 – видео осврт на третиот ден

Додека јас да се сетам дека не го објавив последното видео од Париз помина скоро цела недела. Еве го завршниот збор за конференцијата. На кратко: ...

„Тајната” на BuzzFeed

Andy Wiedlin зборува за BuzzFeed и стратегјата за креирање брендирана содржина. Интересна е поделбата... и одлуката да се одвојат „бркачите” на ...

Имаш 24 часа вишок, таман за првиот 24-часовен видео спот на Фарел Вилијамс

Целото видео може да го погледнете на 24hoursofhappy.com. Ако немаш баш цел ден можеш да се префлаш од сцена на сцена, песната ќе си продолжи ...

Дај побрзај, на Haineken начин!

Се сеќавате на „Дај побрзај” со Марко? Кампањата на Heineken за најголемиот клупски фудбалски настан во светот.

Искуствата на македонскиот стартап Амбио, финалист на SeedCamp NY 2012

Гостински пост на Митко за тоа како е да се биде финалист на SeedCamp, и што можеме да се научи и сподели како искуство од учество на Seedcamp NY 2012.