Category ??? – Local Blogosphere

Зошто блогираш?

Анкета наменета само за блогери. Има за цел да ја открие практиката на блогирање, мотивацијата и нивото на себеотркивање. Ќе се обидам да ги ...

Не ми текна наслов

Не знам дали е заради заладувањево, или заради дождот? А можеби и затоа што почна нова сезона на Чуму? Што знам можеби 1-ви т.е. 3-ти септември ...

Чие лоби е појако?

Од нигде, никаде на чет со Архео ми дојде идеа да го поставам прашањето чие лоби на кајмакот е појако? Кој може  побрэо да иэнесе пост на ...

Unconference

Еве како требало да ја крстиме нашата конференција. Постоело нешто такво, ама кој да энаел. Според дефиницијата на википедија не е ова нашево баш ...

Blog

И шо сеа треба и ја да пишам пост и да кажам што за мене е блог? Да кажам дека ванковска е ваква, таква и дека јас знам што е блог. Епа нема 🙂 ...