Category ??? – Local Blogosphere

Davos-07

Боцевски (theskopjetimes) во својата редовна саботна колумна поставува некој суштински прашања за процесот на глобализацијата, т.е за нејзино ...

МРТ Блог

Лани на мала врата во еден пост го спомнав блогот на МРТ, но еве сега се сетив дека треба на овој потег да му посветам цел пост. Претпоставувам, ...

e-society.mk два дена после

Решив викендов малку да се одморам од интернет и компјутери. Мојта презентација во петокот помина ОК, барем мене тамка ми се виде 🙂 Во некој од ...

e-society.mk втор ден

Денес бев во Холидеј Ин од втората сесија (Влијание на новите медиуми на применетите политики) па до крај. Очекував интересна сесија, ама не ме ...

Повторно

Благодарност до Филип (развигор) кој по втор пат го објавува овој блог во рамките на рубриката сајт на денот (блог) во дневниот весник Време. ...