Category Mobile

Напад – Одбрана

Еден читател на блогот на Philadelphia Daily News, “Attytood” ги нападнал весниците со следново образложение или подобро речено ...

СМС маркетинг

Она од што поистакнатите експерти и теоретичари најмногу се плашат е претераната комерцијализација на новите медиуми (интернет, мобилна ...

МобиМак HotSpot

МобиМак HotSpot е јавна WLAN услуга која нуди безжичен Интернет пристап со големи брзини (до 50 пати поголеми од стандардниот dial-up пристап). ...