Category New Media

Кои се локалните брендови кои инвестираат во квалитетна содржина

Кај нас има брендови кои се трудат да го одржат пазарот со инвестирање во содржина и да направат разлика и истакнување над стандардните Facebook финти.

Селфи – креирање на својот лик и идентитет пред другите

Се вгради во нашата современа (дигитална) култура и веројатно нема намера да замине. Еве краток осврт и доволно линкови на темата.

Nissan – The Briefcase

Одлична интегрирана кампања на Nissan. Механиката е веќе видена, ама егзекуцијата на Nissan многу ми се допадна.

Твитер победи на Super Bowl

Вчера како и сите (не)нормални луѓе, седевме во канцеларија и добри два часа ги прегледувавме сите реклами кои одеа во етер за време на Super ...

The Daily за iPad: Последни реакции

Се повтори старата пракса. Она што се случи со The Daily e исто како електричен автомобил да носиш на редовен сервис-проверка кај мајстор у маало ...

Дедо му на iPad

Видео кое го опишува проектот за дигитален весник (таблет) на Knight Rider, многу сличен на денешните таблети. За жал не го направиле. фала за ...

Welcome to Medium

Одамна не сме пишувале за некој нов (светски) сервис овде на блогов, во минатото тоа многу почесто го правевме, но сега мислам дека мора да го ...