Category Personal

Јована Бига вели: Мора да го користите феноменалниот Snapchat

Во 5 минути Јована ќе ве убеди да користите Snapchat. Јована енергична млада девојка дел од @DigitalizujME и @SparkME

In memoriam

Веќе подолго време дент го започнував со Равел радио, поточно со вестите на DW, но тоа не ми го разубавуваше денот, воопшто, напротив, не сакам ...

Не ми текна наслов

Не знам дали е заради заладувањево, или заради дождот? А можеби и затоа што почна нова сезона на Чуму? Што знам можеби 1-ви т.е. 3-ти септември ...

Вчера се сретнавме…

…четири генерации постдипломци на студиите по комуникации при ИСППИ и плус гостин ни беше Петар (Нјади). Јас ставив неколку фотографии од ...

DW на македонски

Можеби ќе изгледа како реклама ама деновиве се навикнав да ги слушам вестите на Deutsche Welle на македонски јазик. Се емитуваат на радио Равел и ...

Мало појаснување

Ставив search на ПОГОДОК, под мојот blogroll. Деновиве неколку блогери забележале, меѓу нив и Јован, дека добар дел од посетите на блоговиве ...

I`m back

Можеби примети некој можеби не, ама јас минатава недела не бев во состојба да го дополнувам блогов. И воопшто не ја пратев блогосферава. На мое ...

КОМУНИКАЦИИ во ВРЕМЕ

Денес (22.ЈУНИ.2005) на последната страница на дневниот весник Време, редовната рубрика Веб-сајт на денот авторот ја посветил на новата содржина ...