Category Podcasting

Бриќетна нека ни е

Многу постови, многу коментари, многу посети, многу линкови, многу реклами, многу пари, многу успеси, многу објави, многу полемики, многу новоси, ...

Подкастинг

Веќе знаете за што станува збор. Од неодамна прифатен како еден од новите медиуми, повторно дел од (се чини) неисцрпната содржина која може да се ...

И З В И Н У В А Њ Е

НАЈИСКРЕНО им се извинувам на сите редовни и нередовни посетители на овој блог заради ненамерната грешка со коментарите. Му благодарам на Moby ...

Подкастинг во МК

Звучи неверојатно нели? Па добро неверојатно е, со оглед дека кај нас нема којзнае колку многу i-pod апаратчиња. Ама затоа има многу ...

Vekje ne e sefte

Povtorno zdravo na site na ko iim raskazame jas i Viki za ovoj NAS blog. Vo slednive nekolku denovi site kje dobiete pristap da postavite vasi ...