Category PR

Јована Бига вели: Мора да го користите феноменалниот Snapchat

Во 5 минути Јована ќе ве убеди да користите Snapchat. Јована енергична млада девојка дел од @DigitalizujME и @SparkME

Top 10 Ways to Destroy Earth

Сигурно на секој од нас му текнала барем една идиотска работа, па макар и само во истражувачки цели. Еве еден интересен напис кој може да ви го ...

Само-промоција

Една мала споредба. Утре на нашите трафики се појавува Глобус во издание на МПМ. Освен некои дошепнувања од лево – десно за ова ново ...