Category Print

Пљукни – залепи

За некои работи треба убаво да се размисли и да произлезат како дел од некоја смислена стратегија а не спонтана реакција во моменти на очај. ...

Катитал и блоговите

Види, види кој би рекол и нашиот неделен бизнис весник бил свесен дека постојат блогови :)) Додуша под текстовите нама автор што укажува на ...

Скромно весниче

Во моментите кога се решава дали Време и Форум+ ќе ги прошират своите блог рубрики на уште по една страна, сосема неочекувано Холанѓаните не ...

E-Paper

Можеби екологистите се вистинската причина? Можеби не? Без разлика. Хартијата произведена без употреба на дрво се развива. Деновиве на една ...

Блоговите одат во печат

Технички гледано, се враќаме назад. Но во секој друг поглед македонската блог заедница чекори напред. По херојскиот потег на .аНТИ кој го ...

Напад – Одбрана

Еден читател на блогот на Philadelphia Daily News, “Attytood” ги нападнал весниците со следново образложение или подобро речено ...

КОМУНИКАЦИИ во ВРЕМЕ

Денес (22.ЈУНИ.2005) на последната страница на дневниот весник Време, редовната рубрика Веб-сајт на денот авторот ја посветил на новата содржина ...

Конечно текстови за преземање

Минатата година во јули во Виена, Австрија се одржа конференција „Информациските војни на Балканот во деведесеттите“, која се фокусираше на ...