Category #ПрегледВоПеток

63 #ПрегледВоПеток

Завршува ноември, доаѓа веројатно нахјаотичниот декември. Соберете сила, читајте кликајте и спремете се за кафани, слави, прослави и сл. Време е ...

61 #ПрегледВоПеток

Скролај, кликај и читај, собравме доста интересни четива и апдејти за овој преглед во петок. Новости од дигиталниот свет за 3, 2, 1… ...

60 #ПрегледВоПеток

Стигнавме до 60-тиот преглед во петок! Facebook најави промени кај метриките за реклами Најпрво, Facebook најави дека ќе ги отстрани метриките за ...

59 #ПрегледВоПеток

Ја завршуваме работната недела со уште еден преглед во петок. 🙂 Google ги подобрува резултатите од пребарувањето Google направи промени во ...

58 #ПрегледВоПеток

Задоцнивме малку, ама оправдано. Минатата недела бевме на AllWeb Albania и си поминавме супер! Сакавме да стасаме на време со прегледот… Но ...

57 #ПрегледВоПеток

Се вратив од одмор и празник или не, ако е петок тоа значи дека ќе пишувам #ПрегледВоПеток 🙂 Нови бизнис алатки од Facebook и Instagram Facebook ...

56 #ПрегледВоПеток

Симона е на одмор, заслужено. Не дека нема интернет… ама сепак ред си е да и дадеме оддишка. Еве сме со супер интересни линкови и секако ...

55 #ПрегледВоПеток

Идеме јако со 55-иот преглед во петок! Facebook тестира криење на лајкови во Австралија Денес Facebook официјално почна да тестира криење број на ...

54 #ПрегледВоПеток

Ме смени Дарко минатиот преглед во петок но за денешниот се враќам во програма. Интересни четива се собраа неделава. Не се многу, но во ...

53 #ПрегледВоПеток

Нема вовед денес, брзам да го фатам петокот. Позиционирање и клучни пораки… Денешниов (задоцнет) преглед ќе го започнеме со препорака за ...

52 #ПрегледВоПеток

Оваа недела се собраа доста интересни четива за преглед во петок, па да си го фатиме редот. И Facebook размислува за криење на лајковите Facebook ...

51 #ПрегледВоПеток

Доцна навечер, го означуваме крајот на работната недела со ново издание на #ПрегледВоПеток. Седни, или легни… опушти се и дознај што сè се ...

50 #ПрегледВоПеток

Стигнавме и до јубилејниот 50ти преглед во петок! Нова алатка на Facebook која ќе им отежни на вебсајтовите да те следат Во вторникот Facebook ...

49 #ПрегледВоПеток

Вечерта е убава за читање преглед во петок, зарем не? 🙂 Кактус – make room for a new bloom Ја отвараме есенската сезона на настани, ...

48 #ПрегледВоПеток

Добровечер и добар ви преглед во петок. Петок вечер е, сигурно се спремаш за џускање, затоа ќе бидам кратка. Нова slideshow опција на Facebook ...

47 #ПрегледВоПеток

Продолжен викенд? Нема проблем. Повеќе време за читање, повеќе време за пишување #ПрегледВоПеток. Новости кај Facebook видео рекламите на мобилен ...

46 #ПрегледВоПеток

Тазе тура одлични четива за убав почеток на денот. Ова е можеби првиот утрински преглед во петок. Барем за мене. Колку е безбеден Facebook Kids ...

45 #ПрегледВоПеток

За денешниот преглед во петок собравме супер четива. Ставам рака на срце, четивата се многу интересни, едукативни и корисни. FaceApp реагираше на ...

44 #ПрегледВоПеток

Дојде тој ден од неделата, петок. А тоа значи дека е време за преглед во петок! Пред да започнеме би сакала да те известам за еден многу добар ...

43 #ПрегледВоПеток

Еве сме со првиот преглед во петок во сончевиот и топол јули. Што се случуваше изминатава недела? Скролај и дознај! Снема Facebook Сигурно ...