Category Social Media

Big Brother и на тебе

Не сфаќам, толку им е убаво на луѓево да немаат приватност, или толку многу сакаат да бидат видени и присутни во животите на останатите, па биле ...

BlogDay2007

1. VezaBlog 2. GagWatch 3. SFNBlog 4. MagCulture 5. Lazar`s Corner of Lounge Music Ме “натера” – Струмјан Причината е овде: ...

My Times

Трендот продолжува. New York Times овозможи да имате своја лична страна на нивниот сајт. Нешто налик на персонализирана почетна страна како што ...

Yahoo Mixd

Прашање на време беше кога големите компании односно големите social network сервиси ќе се свртат кон мобилните телефони. Медиум (ако може да се ...

Каде после My Space

Сајтовите како My Space (социјални мрежи) дневно имаат огромен број на посетители. Според истражувањата или подобро речено мерењата утврдено е ...