Category Social Media

Nissan – The Briefcase

Одлична интегрирана кампања на Nissan. Механиката е веќе видена, ама егзекуцијата на Nissan многу ми се допадна.

2013-та на социјалните медиуми

Steven Van Belleghem во едно видео ги прикажа најважните моменти кои беа актуелни на социјалните медиуми ширум светот во 2013 година.

Видео интервју со Brian Solis на #LeWeb

Ексклузивно интервју со Brian Solis, светски познат дигитален аналитичар, говорник и автор на The End of Business as Usual, Engage! и What's the ...

Одиме на планина – Блогоманија ’13

Конференција на која ако сте активни во полето на новите медиуми мора да присуствувате. 29 ноември до 1 декември, Копаоник, Србија

Виралните содржини можат да бидат употребени и за корисни цели, нели?

Треба да се подвлече дека исмевањето има и своја друга страна, онаа на која јавното исмевање не само што не ѝ е смешно, туку и ѝ претставува ...

Зошто Антиќ е подготвен за NBA!

Конечно имаме познати личности кои преку користењето на социјалните медиуми ја менуваат улогата на „останатите” етаблирани медиуми.

9 типа на Facebook корисницни

Пресек на типот на корисници на Facebook е особено важен кога сакате професионално да бидете активн таму.

[видео] Твитоманија преглед – прв ден

Ако следите твитер сл. деновиве знаете дека во Нови Винодолски, Хрватска се случува најголемиот регионален собир на интернет ентузијасти и ...