66 #ПрегледВоПеток

Не е преглед во петок 13-ти, ама исто како да е… Се надевам кафаната вечерва ќе ги поништи сите клетви фрлени на мене. 🧙‍♀️🙅‍♀️ Шала на ...

#комкаст – Podcast со Мите Кузевски – s03e02

Со Мите Кузевски разговаравме за враќањето на популарноста на подкастите. Дискутираме за историјата, за почетоците и за промените кои настануваат ...

65 #ПрегледВоПеток

Ексклузивно, вториот преглед во петок 13-ти за оваа сезона! Пред да почнеме со прегледот имам една супер вест. Оваа недела го вративме #комкаст 🎉 ...

#комкаст – Лажни вести со Сеад Џигал – s03e01

После долги одлажувања конечно се враќаме со #комкаст. И ни помалку ни повеќе туку во план е јак почеток со оригиналната да не речам core постава ...

64 #ПрегледВоПеток

Стигна декември, месецот на празнични кампањи. Во овој #ПрегледВоПеток се посветивме малку повеќе на маркетингот — огласување, митови и ...

63 #ПрегледВоПеток

Завршува ноември, доаѓа веројатно најхаотичниот декември. Соберете сила, читајте кликајте и спремете се за кафани, слави, прослави и сл. Време е ...

62 #ПрегледВоПеток

Оправдано отсуствуваме минатата недела, AllWeb беше во петокот. А сега се враќаме посилни од кога било со нов преглед во петок! Ако имаш iPhone и ...

61 #ПрегледВоПеток

Скролај, кликај и читај, собравме доста интересни четива и апдејти за овој преглед во петок. Новости од дигиталниот свет за 3, 2, 1… ...

60 #ПрегледВоПеток

Стигнавме до 60-тиот преглед во петок! Facebook најави промени кај метриките за реклами Најпрво, Facebook најави дека ќе ги отстрани метриките за ...

59 #ПрегледВоПеток

Ја завршуваме работната недела со уште еден преглед во петок. 🙂 Google ги подобрува резултатите од пребарувањето Google направи промени во ...

58 #ПрегледВоПеток

Задоцнивме малку, ама оправдано. Минатата недела бевме на AllWeb Albania и си поминавме супер! Сакавме да стасаме на време со прегледот… Но ...

57 #ПрегледВоПеток

Се вратив од одмор и празник или не, ако е петок тоа значи дека ќе пишувам #ПрегледВоПеток 🙂 Нови бизнис алатки од Facebook и Instagram Facebook ...

56 #ПрегледВоПеток

Симона е на одмор, заслужено. Не дека нема интернет… ама сепак ред си е да и дадеме оддишка. Еве сме со супер интересни линкови и секако ...

55 #ПрегледВоПеток

Идеме јако со 55-иот преглед во петок! Facebook тестира криење на лајкови во Австралија Денес Facebook официјално почна да тестира криење број на ...

54 #ПрегледВоПеток

Ме смени Дарко минатиот преглед во петок но за денешниот се враќам во програма. Интересни четива се собраа неделава. Не се многу, но во ...

53 #ПрегледВоПеток

Нема вовед денес, брзам да го фатам петокот. Позиционирање и клучни пораки… Денешниов (задоцнет) преглед ќе го започнеме со препорака за ...

52 #ПрегледВоПеток

Оваа недела се собраа доста интересни четива за преглед во петок, па да си го фатиме редот. И Facebook размислува за криење на лајковите Facebook ...

51 #ПрегледВоПеток

Доцна навечер, го означуваме крајот на работната недела со ново издание на #ПрегледВоПеток. Седни, или легни… опушти се и дознај што сè се ...

50 #ПрегледВоПеток

Стигнавме и до јубилејниот 50ти преглед во петок! Нова алатка на Facebook која ќе им отежни на вебсајтовите да те следат Во вторникот Facebook ...

49 #ПрегледВоПеток

Вечерта е убава за читање преглед во петок, зарем не? 🙂 Кактус – make room for a new bloom Ја отвараме есенската сезона на настани, ...

48 #ПрегледВоПеток

Добровечер и добар ви преглед во петок. Петок вечер е, сигурно се спремаш за џускање, затоа ќе бидам кратка. Нова slideshow опција на Facebook ...