Истражување

Деновиве на веб страницата на Најди се поставени резултатите од истражвањата кои ги споведе тимот на овој македонски пребарувач. Станува збор за ...

PR.ORG.MK

Во прилог на претходниот пост еве една информација која можеби не сте ја знаеле. На интернет постои страница www.pr.org.mk. Таму може да се ...

PR – Луѓе за „однос“

Малку провокативен наслов за зголемен интерес. Изминативе неколку дена неколку циркуларни писма , кои требаше да известат за одреден настан ме ...

Pomos

Se razbira na slikata mene me nema ama jas sum sekogas prisuten tuka nekade virtuelno ili duhovno 🙂 kako sakate. Ve molam da im ja prenesete ...

Vekje ne e sefte

Povtorno zdravo na site na ko iim raskazame jas i Viki za ovoj NAS blog. Vo slednive nekolku denovi site kje dobiete pristap da postavite vasi ...

Sefte

Zdravo na site onie koi kje zalutaat na ovoj blog. Moeto ime e Darko i za prv pat pravam blog a voedno i postavuvam post. Mojata idea e ovoj blog ...