Posts tagged ???

MIA reloaded

МИА имаат нов фенси сајт 🙂 (се уште во тест фаза, но работи одлично).Сајтот е збогатен со нови менија, по рубрики (за Македонија има 18 рубрики), плус рубрики: Свет, Балкан, Европа, па потоа има и потсервиси (5), инфосервиси (5), билтени (3), РСС (конечно) и интересна интерактивна страничка (MIA WEBDEP).

МИА тикерот е редизајниран, со кус вовед во веста, а целосна достапност има само со претплата.Се на се, одличен првичен впечаток. Колку и да се развива информациско-медиумскиот систем кај нас МИА останува сервис гиган во ширењето информации.