Posts tagged 101

Основна употреба на Twitter

Да рециклирам малку, зошто го запоставивме блогов во последно време.

Пред неколку недели направив една основна (кратка) презентација за користење на Twitter.com. Ја ставив на Slideshare.net и ја споделив на Twitter, нормално. После неколку дена истата беше објавена на уредничиот дел со How-to презентации, дел од овој сервис (Slideshare.net)(сега веќе не е таму).

Еве ја и тука, ако си ја пропуштил/а. И пак да повторам, не е баш испеглана како што треба. Ветувам и мк верзија која ќе биде подобра од оваа.

Слајдот 12 укажува на search.twitter.com 😉