Posts tagged ???? ????

#комкаст 53 – Медиумите во Кина со Анастас Вангели

Зборувавме за ситуацијат со медиумите таму, за пристапот на интернет, за алтернативните сервиси за социјално вмрежување, за цензурата и за последните поголеми протести предивикани токму после појака цензура во еден приватен медиум.

Continue reading