Posts tagged alfatv

Фејсбук како вест

Во денешниот свој број, дневниот весник „Вест“ на насловна страница оди со сторија за тоа како домашните политичари го користат убер-популарниот Фејсбук, „Заразени од Фејсбук“:

Continue reading

Веродостојноста на локалните медиуми

Во вчерашен Вест има два вакви наслови

Странци ни ја кројат историјата-филмови, па мастурбирал пред децата

Милошоски се надева на датум за преговориаа со метли

Continue reading