Posts tagged Belgrade

Не би сакал да бидам Dave

Прво мора да се изгледа видео рекламава.

Find more reactive videos at coull.tv

Па после да се одговори на прашањето, дали сакал Dave од 2004. да биде Dave од 2006 или едноставно сакал продавачот на време да му каже дека не може да ја добие услугата?

Јас лично, не би сакал да сум Dave, ми се чини дека чувството не би било баш пријатно. Претпоставувам овој тип на работа е длабоко поврзан со Behavioral Marketing или барем нешто во тој домен.

Патем, видео плеерот заслужува внимание, си ги носи со себе коментарите и сл. само бојата јас би му ја сменил :), направено е од Experian Integrated Marketing