Posts tagged biznis

9 начини како да ја утнеш поентата на Интернет

Не дал господ нас Македонците најпаметни за сѐ, па и за дебата. Во продлжение еве 9 причини како без проблем може човек комплетно да ја промаши дебатата на Интеренет.

Continue reading

Guardian.co.uk со целосен рсс фид

Не знам точно дали има некоја, микро, конкретна причина, но периодов, на глобално ниво се случија две, навидум мали но доста важни промени кога станува збор за традиционалните медиуми на Интернет.

Continue reading

Целосен или скратен фид

Која е вистинската стратегија за употреба на фидовите. Веднаш да напоменам, дефинитвна одлука нема. И двете опции имаат свои позитивни и негативни страни, иако се чини овие гоелмиве сите употребуваат скратен 😉

Continue reading