Posts tagged ??????

Интервју со Frederic Lardinois на тема блогови за технологија

Интервју со еден од најактивните (поранешни) блогери за ReadWriteWeb (со околу 1500 објави), сега со свој личен блог. Погледни го видеото за да дознаеш накратко како всушност функционираат големите блогови за технологија кои скоро секојдневно ги читаме.

Continue reading

LeWeb11 преглед на третиот ден

Последното од видеата снимени некаде низ улиците на Париз. Зборувам за третиот, и последен ден на овогодинешниот Le Web. Погледнете го краткиот осврт на настаните и презентациите од последните панели. На крајот, навистина вреди да се биде дел од овој настан.

Continue reading