Posts tagged Du bist Deutschland

36 “фаци” на Фејсбук

Одамна ја имаме презентацијава на ум, и никако да седне некој од нас да ја пише и сподели. Важно е дека ние се изнасмеавме и одма си ги пронајдовме нашите „фаци“ :).

Има еден куп типови на Фејсбук фанови. Сме се обиделе неколку пати да си направиме категории од фановите со кои сме во секојдневна комуникација, ама си се губиме со под-категории. Секој е различен на свој начин, со различни потреби, но сепак може да се окарактеризираат со по некоја од типовите наведени во презентацијава. Обидете се вие да ги категоризирате вашите фанови, или пак пронајдете го типот кој најмногу одговора на вашите каракетирстики како фан.

И нормално, ве предизвикуваме да ни кажете во коментар во која категорија спаѓате вие :).