Posts tagged engage

ENGAGE – конференција за друштвени медиуми и активизам

Engage е конференција за друштвени медиуми и активизам која оваа година за прв пат ја организираат Младински образовен форум и Радио МОФ. На настанот ќе зборува и Дарко Булдиоски од Комуникации.нет, со презентација: Како да организирате настан заедно со заедницата.

Continue reading