Posts tagged facebook e-commerce

Колку навистина вреди Facebook и дали ви е тоа важно

Најголемите приходи кои компанијата ги има во моментов доаѓаат од нејзиниот систем за огласување, но тие не се единствената ставка во определувањето на вредноста на Facebook.

Continue reading