Posts tagged fb

Колку навистина вреди Facebook и дали ви е тоа важно

Најголемите приходи кои компанијата ги има во моментов доаѓаат од нејзиниот систем за огласување, но тие не се единствената ставка во определувањето на вредноста на Facebook.

Continue reading

За редизајнот на Facebook

Во неколку кратки наврати ветив дека ќе споделам збор два за редизајнот на FB и за рекациите поврзани околу него. Знам, темава е веќе бајата. Но тоа и ми беше и целта. За помалку од 10-тина дена (или можеби нешто повеќе за некого) дискусиите спласнаа. Прашање: Се навикнаа луѓето или си легнаа на брашното?

Continue reading