Posts tagged heinz

Facebook кампања на правиот начин

Едноставна идеја, реализирана на вистинскиот начин. Одлична Facebook кампања со неколку клучни пораки на кои сите креативци и девелопери на апликации треба да посветат особено внимание.

Continue reading