Posts tagged how-to

Основна употреба на Twitter

Да рециклирам малку, зошто го запоставивме блогов во последно време.

Пред неколку недели направив една основна (кратка) презентација за користење на Twitter.com. Ја ставив на Slideshare.net и ја споделив на Twitter, нормално. После неколку дена истата беше објавена на уредничиот дел со How-to презентации, дел од овој сервис (Slideshare.net)(сега веќе не е таму).

Еве ја и тука, ако си ја пропуштил/а. И пак да повторам, не е баш испеглана како што треба. Ветувам и мк верзија која ќе биде подобра од оваа.

Слајдот 12 укажува на search.twitter.com 😉