Posts tagged instagram

#комкаст 39 – Instagram: Заедница на визуелна комуникација

Во текот на емисијата се зборуваше зошто Instagram е толку популарна апликација, создавањето на технолошки класи, зошто корисниците на iPhone лошо го дочекаа објавувањето на Instagram за Android, заедницата која што оваа апликација ја создата и развојот на визуелната комуникација преку Instagram.

Continue reading