Posts tagged like

AllWeb – Прва интернет маркетинг и oнлaјн ПР конференција

Искуства, примери, практики, дискусии и нешто малку теории за улогата и состојбата на интернет маркетингот и онлајн ПР, на 23 ноември, 9 часот, Skopje City Hall!

Continue reading

Ајде да се лајкуваме

“Лајк” најупотребуваниот зборот во секојдневното муабетење. Но која е неговата вредност? Која е неговата улога? Што значи лајк за вашите активности на Фејсбук? Како “лајкот” да го заслужи своето постоење и да ја исполни вашaта бизнис цел?

Continue reading