Posts tagged Makedonija

Интервју: Игор Трајковски, TIME.mk наполни една година

Помина една година, Тиме.мк се менуваше често, секогаш на подобро. Направивме интервју со креаторот на овој сервис Игор Трајковски и откриваме како тој ја виде првата година од неговото постоење

Continue reading