Posts tagged nova makedonija

Juxtaposition

Извадоци од фидот на само еден извор, Shaping the future of Newspapers (SND):

8 од последните 16 наслови 🙂

Интересно а? А не е прв пат.

Glocal 2.0 Програма

Конечно, ја затвориме програмата за претстојната конференција посветена на блоговите, блогирањето, блог заедниците и останатите social media теми.
Преземете ја финалната програма како пдф и испланирајте го вашето учество.

Continue reading