Posts tagged ????????

За редизајнот на Facebook

Во неколку кратки наврати ветив дека ќе споделам збор два за редизајнот на FB и за рекациите поврзани околу него. Знам, темава е веќе бајата. Но тоа и ми беше и целта. За помалку од 10-тина дена (или можеби нешто повеќе за некого) дискусиите спласнаа. Прашање: Се навикнаа луѓето или си легнаа на брашното?

Continue reading