Posts tagged ROI

Ајде да се лајкуваме

“Лајк” најупотребуваниот зборот во секојдневното муабетење. Но која е неговата вредност? Која е неговата улога? Што значи лајк за вашите активности на Фејсбук? Како “лајкот” да го заслужи своето постоење и да ја исполни вашaта бизнис цел?

Continue reading