Posts tagged tags

Убиецот од Кичево…Славен Билиќ!

Уффф, ми олесна…имало полошо и од нашите новинари!

Дали е во прашање некоја шега или плод на некој новинарски истражувачки потфат, како и да е, италијанските новинари изнајдоа дека убиецот од Кичево во слободно време бил и селектор на хрватскиот национален тим во фудбал:

bilic.jpg

Хрватите пак уште свежо разочарани на нож ја дочекаа оваа „ексклузива“:

Talijanska ekskluziva! (Sportske novosti)

Talijani S. Bilića proglasili ubojicom i monstrumom (24 sata)

„Утрински“ ја покриваат веста од наш агол 🙂