Posts tagged ???????

9 начини како да ја утнеш поентата на Интернет

Не дал господ нас Македонците најпаметни за сѐ, па и за дебата. Во продлжение еве 9 причини како без проблем може човек комплетно да ја промаши дебатата на Интеренет.

Continue reading