Успешна претплата!

Но, тоа не е сè! 🙂

Знаеш дека комуникации.нет има уште една гордост, така? Да, да мислиме на #комкаст: поткастот за маркетинг, нови медиуми, дигитална трансформација и дигитална култура.

Сите епизоди можеш да ги погледнеш или слушнеш и на блогов , но доколку сакаш можеш да се претплатиш и на некоја од платформите за аудио дистрибуција:

Слушајте го #комкаст на:
Spotify: https://spoti.fi/3oHztZ4
Deezer: http://bit.ly/3qZZX87
iTunes: https://apple.co/31TUeXw
Google Podcasts: https://bit.ly/3kEqkxK
Anchor.fm: https://anchor.fm/komkast

Се разбира може да се „сабскрајбнете” на YouTube каналот: https://bit.ly/3oGjbQ7

Се читаме/слушаме/гледаме