#комкаст 97 – B2B и LinkedIn со Данчо Димков од BizzBee

Данчо е искусен бизнис консултант кој послениве години со својот тим во BizzBee Solutions се фокусира на бизнис кон бизнис комуникацијата пред се преку LinkedIn.

Во 97. епизода на #комкаст зборуваме за:

  • карактеристиките на b2b комуникација
  • начин на употреба на LinkedIn за добивање клиенти
  • дефинирање на пораки за започнување на разговор
  • процесот на комуникација
  • психологија на комуникација во име на друг
  • за конкуренцијата на пазарот
  • алатки за автоматизација и употреба на LinkedIn
  • и така натаму :D

Претплатете се на нашиот YouTube канал: https://bit.ly/3oGjbQ7

Spotify: https://spoti.fi/3oHztZ4
Deezer: http://bit.ly/3qZZX87
iTunes: https://apple.co/31TUeXw
Google Podcasts: https://bit.ly/3kEqkxK
Anchor.fm: https://anchor.fm/komkast

Слушнете го аудиото тука:

Или погледнете го видео записот:

Се разбира може да се „сабскрајбнете” на YouTube каналот: https://bit.ly/3oGjbQ7

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.