[видео] 5 Маркетинг настани од регионов кои не смеете да ги пропуштите оваа пролет

Старата добра интернетска вели: за интернет најмногу можеш да научиш, на интернет. Но, постои уште една, исклучително важна форма на учење, старите добри офлајн конференции.

Си има додадена вредност кога си таму, кога имаш шанса директно да слушнеш, прашаш и поразговараш на темите од интерес. Затоа во продолжение еве неколку препораки за настани на кои или сум бил или имам „сигурна дојава” дека вреди да се посетат оваа пролет.

Еве ја листата со линкови:

  1. Spark.ME – Будва, 25-26 мај, http://spark.me/2018/
  2. Digital Day – Белград, 8-9 мај, https://digitalday.rs/
  3. Konverzija – Бања Лука, 14 април, http://konverzija.org/
  4. Izazov – Белград, 12 март, http://www.izazovforum.rs/izazov-2018/
  5. inOrbit – 15-16 март, Порторож, https://www.inorbit.si/

 

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.