178 #ПрегледВоПеток – Елон Макс го купи Твитер и сега што?

Трет преглед по ред во фокус ни е Твитер, добро и Елон Маск. Не дека искрено толку многу ни е важен за работа, или лично посветуваме толку време, ама се што се случува околу него е интересно и важно за развојот на индустријата и за улогата на овој сервис… па „каде сите турци…”

Но, следи твист…. затоа што како и минатиот пат и овој повторно заборавив на време да го спремам прегледов, иако уште вчера се договоривме дека може да си го „хакнам” редот и да се извлечам со малку труд… пак го заборавив сабајле. NBA плејов е и крадам често часови од ноќта за да гледам по некоја четвртина па сабајле не сум со сите… Имам оправдание? Не? 🙁 Во ред, ама неделава бев на телевизија, на Телма телевизија. Сега имам оправдание? Пак, не? Ама со Сеад Џигал бев… и зборувавме за што друго ако не за Твитер и Елон Маск. Е сега мора да добијам оправдание… зошто ако не добивам тогаш ни хаков нема да е доволен…

Денешниов преглед е видеото од нашиот настап таму… толку. Гледајте и уживајте во уште еден продолжен викенд!

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.