#комкаст најава: Дигитална трансформација

Си постави ти цели за оваа година? Да за оваа која изминува зборувам… Не те прашувам онака, дека се ближи декември или сл. туку само сакам сам себе да си се пофалам, затоа што некаде кон крајот на 2020 јас си пишав во една од целите #комкаст да има партнер. И многу е добро кога без никој да знае за тоа, коцките сами си се редат како што треба да се наредат и се раѓаат соработки кои фино се вклопуваат.

Пред неколку месеци со А1 Македонија започнавме убав муабет околу подкасти, локална понуда и сл. и после неколку (онлајн) состаноци и меилови… работите станаа поконкнретни. Се интензивираа работите и конечно денес ја имам честа да ја најавам новата сезона (иако напуштивме броење на сезони пред две години па затоа некаде може и ќе ја викам серија) на #комкаст.

Одлуката околу содржината беше прилично лесна. Дигитална трансформација. Долги години сме активен дел од неа, од повеќе страни а тоа е и тема со која А1 Македонија можеше многу лесно да се поврзе, ќе слушнете во некои од епизодите и зошто.

Тоа е, #комкаст, партнерски со А1 Македонија, 10 нови епизоди, скеој четврток. Од сега па до февруари 2022. Повеќе детали во најавата и прва епизода во четврток на твојата омилена аудио платформа, YouTube или тука на блог.

Слушајте #комкаст на:
Deezer: http://bit.ly/3qZZX87
Spotify: https://spoti.fi/3oHztZ4
iTunes: https://apple.co/31TUeXw
Google Podcasts: https://bit.ly/3kEqkxK
Anchor.fm: https://anchor.fm/komkast

Слушнете го аудиото од оваа епизода тука:

Или погледнете го видео записот:

Се разбира може да се „сабскрајбнете” на YouTube каналот: https://bit.ly/3oGjbQ7

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.