#комкаст 80 – Podcast со Мите Кузевски

Како што најавив и во првата епизода од оваа нова сезона на #комкаст, се враќаме на „core” екипата која стои зад овој блог па така оваа епизода со Мите (еден од луѓето зад ВидиВака) малку подетално разговаравме за враќањето на популарноста на подкастите.

Дискутираме малку за историјата, за почетоците и за промените кои настануваат во тој т.н. втор бран кој започнува во 2014 година. Раговаравме и за предиспозициите на локалниот пазар за вакви содржини и Мите најави нешто во оваа насока што го спремаат со екипата на ВидиВака.

#комкаст аудио feed: http://bit.ly/2rpwITn
Google podcast: http://bit.ly/2REeU1r

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.