Category Комкаст

#комкаст 11 – #martin #protestiram

зборувавме за улогата и активностите на новите и традиционалните медиуми вклучени во рaзвојот на случајот со убиството на младото момче Мартин во ...

#комкаст 6 – Комуникации.нет подкаст

Дарко во Будимпешта, Сеад беше зафатен со подготвување на презентација, па така јас повторно мораше сам да го снимам новиот подкаст. Последен пат ...